Plaatsing

 

 

Bezoek onze Facebookpagina voor alle recente nieuwtjes en foto's...

Wij verkopen en/of leveren niet enkel uw parket, wij hebben ook onze eigen professionele plaatsingsdienst. Gezien onze jarenlange ervaring in het plaatsen van parketvloeren, garanderen wij u een perfecte plaatsing volgens de regels van de kunst en een afwerking op maat: olie, vernissen, zepen, boenen, beitsen...

Afwerking

Het aspect van uw parketvloer wordt grotendeels ook bepaald door de afwerking van uw parket. Daarom is het ook uitermate belangrijk een gepast afwerkingsproduct te kiezen.

De keuze van dit product is zeker geen eenvoudige oplossing. Wij raden u daarom aan eens binnen te komen in onze toonzaal om de verschillende systemen zelf te ondervinden.

De bestemming van de ruimte zal in grote mate het afwerkingsproduct bepalen. Ook de manier van onderhoud, en uw levensstijl kan aan het een of ander product voorrang geven. Wordt het parket intensief gebruikt dan is het evident dat de bescherming beter moet zijn dan voor uw slaapkamer.

De besproken producten kunnen reeds aangebracht zijn vanuit de fabriek (pre-finished) voor de leg-klaar parketvloeren of kunnen ter plaatse aangebracht worden.

Wat doen we?

Plaatsen van parket

Wij plaatsen de perfecte parket naar wens zodat

Herstellen van parket

Voor het herstellen, opstoppen, schuren, oliën van hout.

Verkoop van parket

Voor het aankoop van parket kunt u rekennen op onze professioneel advies dat het best bij u past.

Terrassen

Houten terrassen zijn prachtig in elk opzicht.

Zwembaden

Een houten vloer rond zwembaden zorgt voor exotisch gevoel.

Allerlei

Wij doen ook gevels van huizen, carports en nog veel meer...